Menu

Samenwerking, vertrouwen
en geloof in andermans kunnen

De juiste koers voor uw organisatie

Mekann Projectmanagement & Advies begint bij het begin, namelijk: uw strategische koers. Welke koers vaart uw bedrijf of organisatie? Aan de hand daarvan gaan wij een project in, bijvoorbeeld de renovatie of nieuwbouw van een bedrijfspand. We nemen u het projectmanagement van het duurzame bouw- of renovatieproject graag uit handen.

Werkwijze duurzaam bouwen advies

Onze werkwijze is coachend en resultaatgericht, zowel richting u als de betrokken marktpartijen. We werken eerlijk en transparant en houden u, waar nodig, een spiegel voor. Samen met u durven we keuzes te maken: ook dat is projectmanagement.

Externe collega

Mekann P&A vertegenwoordigt uw bedrijf als onafhankelijke partij richting derden. We opereren graag vanuit de rol van externe collega, op basis van vertrouwen en de juiste feedback. Als opdrachtgever kunt u er vanuit gaan dat wij uw belangen zo goed mogelijk behartigen. Mekann P&A zorgt ervoor dat de juiste prestatie geleverd wordt, die past bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Duurzame samenwerking

Samenwerking begint met geloof in andermans kunnen. Daarom bundelen we de kennis binnen het gehele projectteam. Niet het individu maar het collectief bepaalt de kracht.

Onze opdrachtgevers waarderen onze aanpak doordat zij bij nieuwe vraagstukken bij ons terugkomen. De langdurige relatie en het een op een verkrijgen van opdrachten bij veel van onze opdrachtgevers is hiervan het bewijs.

Soort projecten

Onze projecten variƫren van klein tot groot in maatschappelijk en industrieel vastgoed. Van een energiescan, een MJOP, het renoveren van monumentale gebouwen tot het bouwen van een complete fabriek: wij hebben het allemaal gedaan. Onze expertise ligt in vraagstukken op het gebied van bouwkundige-, installatietechnische- en facilitaire processen in uw gebouw(en) en organisatie.

Bekijk onze projecten >>

Heeft u behoefte aan duurzaam bouwen advies of wilt u meer weten over projectmanagement?

Kennismakingsafspraak maken

duurzaam bouwen advies Autocat