Menu

Samen voor een goede toekomst

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn niet meer weg te denken thema’s in de huidige maatschappij.

Duurzaamheid

Mekann Projectmanagement & Advies past zoveel mogelijk duurzaamheid toe in het managen van projecten. Oftewel: Mekann Projectmanagement & Advies ontwikkelt niet alleen ‘groene’ projecten, maar Mekann beschouwt duurzaamheid van groot belang in het managen van alle mogelijke projecten.

Dat komt dus neer op niet enkel duurzaam denken, maar ook duurzaamheid toepassen. Mekann P&A zoekt naar de balans tussen aangename omgeving in verhouding tot de wensen en eisen van de klant. De vraag is dus niet meer wat duurzaamheid kost, maar wat levert het op.

Dit vraagt om een lange termijnvisie en de bereidheid te investeren in een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Investeren in duurzaamheid

Investeren in duurzaamheidsmaatregelen, biedt meer voor- dan nadelen. Dit is niet altijd in euro’s af te meten. Ervaring leert dat het meer oplevert dan dat het kost. ‘Duurzaam’ betekent dat iets langdurig mee gaat en weinig belastend is voor het milieu.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook de leidraad voor uw huisvestingsvraagstukken? Bij duurzaamheid binnen gebouwen, spreken wij over toekomstgericht bouwen!

  • Energieneutraal
  • Circulair
  • Cradle to cradle

3 P’s

Bij duurzaam ondernemen gaat het om de balans tussen de 3 p’s: people, planet, profit. Dit betekent dat in de bedrijfsvoering rekening gehouden wordt met de effecten op werknemers, het milieu en de maatschappij. Het is een onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Wilt u meer weten over technisch gebouwbeheer, energie besparen of verduurzaming?

Maak Een Afspraak Met Ons

duurzaamheid gebouwen en de 3P's

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van: