Waarom Mekann

Onafhankelijk
open eerlijk
betrokkenheid
maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO

Onafhankelijke rol

Eén van de belangrijkste redenen dat opdrachtgevers voor Mekann kiezen, is onze onafhankelijkheid. Mekann wordt uitsluitend betaald door de opdrachtgever, niet door partijen uit de markt. Daardoor kunnen we echt onafhankelijk zijn en voor ieder project de beste marktpartij selecteren. We vormen de spil tussen opdrachtgever en marktpartijen en zorgen voor de vertaling van de techniek naar het procesbelang van de klant. Alleen dan kunt u als opdrachtgever de juiste beslissingen nemen.

Betrokkenheid

Samenwerking begint bij Mekann met het verdiepen in de opdrachtgever. Hoe zit de organisatie in elkaar, welke processen zijn er, wat is de groeiambitie? Dat zijn de eerste stappen om te komen tot een succesvol project. Uiteindelijk willen we uitgroeien tot externe collega’s van de opdrachtgever, met een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds respect.

Open en eerlijke communicatie

Onze communicatie met opdrachtgevers en opdrachtnemers is altijd open, eerlijk en duidelijk. We maken heldere afspraken, zodat iedereen zijn verantwoordelijkheid kent en die ook nakomt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor Mekann is maatschappelijk verantwoord ondernemen geen modeterm, maar een diepgeworteld onderdeel van onze filosofie. Al sinds de oprichting in 1997 bedenken wij duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Copyrights 2018, Mekann. Alle rechten voorbehouden. Website door: Studio 024