Projectmanagement

Uw bedrijf of organisatie opereert vanuit een strategische koers. Die koers is het uitgangspunt bij projectmanagement door Mekann. Aan de hand hiervan gaan wij een project in, bijvoorbeeld de renovatie of nieuwbouw van een bedrijfspand. Als opdrachtgever staat u bij ons namelijk centraal. Onze werkwijze is coachend en resultaatgericht, zowel richting u als de betrokken marktpartijen. We werken eerlijk en transparant en houden u, waar nodig, een spiegel voor. Samen met u durven we keuzes te maken: ook dat is projectmanagement.

 

Externe collega

Mekann vertegenwoordigt uw bedrijf als onafhankelijke partij richting derden. We opereren graag vanuit de rol van externe collega, op basis van vertrouwen en de juiste feedback. Als opdrachtgever kunt u er vanuit gaan dat wij uw belangen zo goed mogelijk behartigen. Mekann zorgt ervoor dat de juiste prestatie geleverd wordt, die past bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Samenwerking

Begint met geloof in andermans kunnen. Samenwerking bestaat uit het bundelen van kennis binnen het gehele projectteam. Niet het individu maar het collectief bepaalt de kracht.
De beste referentie is het verkrijgen van meerdere opdrachten bij dezelfde opdrachtgever. Dit bereiken wij op basis van wederzijds vertrouwen, het leveren van kwaliteit en het ontzorgen. Onze langjarige relatie bij vele opdrachtgevers is hiervan het bewijs. Zie onze projecten.

Disciplines

Vraagstukken op het gebied van bouwkundige-, installatietechnische- en facilitaire processen in uw gebouw(en) en organisatie.

Direct naar

Copyrights 2018, Mekann. Alle rechten voorbehouden. Website door: Studio 024